كتبت غادة المصري
الطريقه
نصف كيلو صدور فراخ مخليه
تتبل بالملح والفلفل الأسود والبابريكا والروز ماري وثوم بودر وتوضع وعليها ربع كوب رايب او زبادي وتوضع في الثلاجه لمده ٣ ساعات ثم نقوم بفرد كل شريحه وعليها روزبيف وجبنه شيدر وتلف رول وهكذا وتمسك بأعواد الخشب ونضعها في الدقيق والبيض والبقسماط وتقلي في الزيت ثم تبرد وتقطع حلقات والف هنا
الطريقه
نصف كيلو صدور فراخ مخليه
تتبل بالملح والفلفل الأسود والبابريكا والروز ماري وثوم بودر وتوضع وعليها ربع كوب رايب او زبادي وتوضع في الثلاجه لمده ٣ ساعات ثم نقوم بفرد كل شريحه وعليها روزبيف وجبنه شيدر وتلف رول وهكذا وتمسك بأعواد الخشب ونضعها في الدقيق والبيض والبقسماط وتقلي في الزيت ثم تبرد وتقطع حلقات والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق