الخميس، 31 أكتوبر 2019

طريقة البدنجان المخلل مقدمه من الشيف سناء سعيد

البتنجان المخلل مده التحضير .....عشر دقائق مده الطهى. ...... عشر دقائق المقادير ........ نصف كليلو بتنجان او حسب احتياج الاسره رأس توم متوسطه 2 قرن فلفل رومى احمر. 2 قرن فلفل حار او حسب الرغبه شطه .معلقه ملح...نصف فلفل اسود...معلقه كمون مطحون لمونه....معلقتين خل. ...رشه نعنان او بقدونس مفروم الطريقه......... يقطع البتنجان نصفين ثم يقلي فى الزيت او يسلق حسب الرغبه ويصفى على ورق للمطبخ ليبرد ثم نحضر فى الكبه الثوم مع الفلفل الحار والروم والتوابل ويفرم جيدااا ثم الخل ونعصر الليمونه ويتبل به البتنجان ويمكن اضافه طماطم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق