السبت، 12 أكتوبر 2019

فراخ مشوية مقدمة من الشيف مها ابراهيم

كتبت غادة المصري
 المقادير فراخ مغسوله كويس بالخل والملح والدقيق واللمون ونرجع نغسلها بالماء في الخلاط بصل طماطم زبادي ملح فلفل بهارات فراخ قرنين فلفل معلقتين دبس رومان وشويه ذيت وشويه خل نضرب كله ونصفيه كويس جدا ونتبل الفراخ من بليل وممكن نضيف معلقه كبيره عسل نحل علي الخليط وتترك في التلاجه لتاني يوم تدخل الفرن في صينيه تيفال لمده ساعه وربع وصحه وهنا التحضير ١٥دقيقه الطهي ٧٥دقيقه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق