الخميس، 19 ديسمبر 2019

كفتة الدجاج بالصينية مقدمة من الشيف مني رضا سعيد

 
كتبت غادة المصري
المكونات.. نص كغ دجاج مفروم ناعم بصله متوسطه مبروشه ناعمه 2 حبه بطاطا مقطعه دواير سماكه نص سم ملح م ص فلفل م ص بهار م ص هيل ناعم م ص بودره بصل ملعقه كبيره سمنه 2 ورقه غار م ص بابريكا بقدونس مفروم ناعم طريقه التحضير نضيف للدجاج المفروم ناعم ن.. بصله المبروشه..مع البهارات والفلفل والهيل والملح وبودره البصل .والبابريكا .والبقدونس المفروم ناعم .وتخلط مع بعض نقلي قطع البطاطا ¾ القلي ..ونفردها بالصنيه بعد ان تمسح بملعقه سمنه وتترك لتبرد 5د ..وتفرد اللحمه فوق قطع البطاطا وتمسد باليد ..ونضيف اليها ورقات الغارمع ملعقه السمنه .. وتدخل للفرن المحمى مسبقا ..لمده 30/40د وتترك حتى تستوي وتتحمر وتقدم مع سلطه وتزيين بالخضار المتوفره ..مع الليمون .. وبالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق