الثلاثاء، 17 ديسمبر 2019

تشكن توب كابي مقدم من الشيف مني بيتي جنتي

كتبت غادة المصري
 مدة التحضير 30 دقيقة مدة التسوية . 45دقيقة المقادير . صدور فراخ . كوب فريك . كبد وقوانص . جبنة متزاريلا ورمى مبشور . بشاميل خفيف . 2 معلقة سمنة اوذبدة . بصلة مبشورة . ملح وفلفل اسود والسبع بهارات وكركم وتوم بودر وقرفة . زعتر وفلفل ابيض الطريقة . نفتح صدور الفراخ زى القرطاس ونتبلها من جوة وبرة بمياة البصل والملح والفلفل الأسود والتوم البودر والسبع بهارات ثم نجهز الفريك بضع معلقة سمنة بلدى فى طاسة وننزل بالكبد والقوانص وملح وفلفل والسبع بهارات وكركم وتوم بودر وقرفة ثم نضع الفريك المنقوع ونشوح ثم نضع الماء بس قليل ونتركه يستوى نصف سوى ثم نحشى الصدور بالفريك ونرصه فى صنية وعلى الفرن وبعد السوى نضع على الصدور البشاميل والجبنة الرومى والمتزاريلا ونضعها فى الشوية خمس دقائق تأخذ جراتال وتقدم مع خضار سوتية وبالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق