الأربعاء، 18 ديسمبر 2019

كرواسون بعجينة العشر، دقائق مقدم من الشيف مها ابراهيم

كتبت غادة المصري
المقادير
نصف كيلو دقيق منخول مرتين كيس خميرة فوريه ربع معلقه ملح ٢معلقه سكر كبيره ربع كوب زيت كوب لبن دافي بسيط ربع معلقه بيكنج بودر شيكولاته مبشوره الطريقه بوله نضع ٣معالق دقيق مع الخميرة ونصف كوب اللبن والسكرونقلب كويس جدا تغطي تترك ١٠دقايق. نضع البودر والملح عل الدقيق ونقلب كويس جدا ثم نضيف الخميرة المغطاة واللبن والزيت ونعجن كويس جدا جدا تترك تخمر في مكان دافي نصف ساعه ثم. نقطعهاوتفرد كل قطعه دايرة كبيره وتقطعها ٨قطع وندهن كل قطعه زبده خفيف وتحشي شيكولاته ثم نضعها في صينيه مدهونة تترك نصف ساعه ثم ندهن الوجه لبن عليه ربع معلقه نسكافيه تدخل فرن حامي الرف الوسط ربع ساعه بجد احلي وأطعم كرواسون وصحه وهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق