الجمعة، 6 ديسمبر 2019

محشى الكرنب والفراخ المشوية فى الفرن اعداد شيف أميرة مسعد

محشى الكرنب والفراخ المشوية فى الفرن التحضير 30 دقيقة والتسوية 40 دقيقة /المقادير كرنبة مسلوقةخضرت محشى شبت كسبرة بقدوس بصل مبشور /نعناع/ ملح /فلفل/شطة /كمون/ عصير طماطم زيت سمنة / الطريقة يسلق الكرنبة وتقطع ويغسل الخضار بقدوس شبت كسبرة وتقطع رفيع وتبشر البصل وتحمر فى الزيت والسمن/وتضع عصير الطماطم /والبهارات كلها وتترك تتسبك / وتغسل الأرز /وتضع عليه الخضره وتضع الأرز وتقلب /مع بعض ووتضع اورق الكرنب وتضع الخلطة على اواق على الورق والف وترص فى حلة وتسقى بالشوربة وتضع على النار حتى تنضج وتقدم مع الفراخ المشوي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق