محشى الكرنب والفراخ المشوية فى الفرن
التحضير
30 دقيقة والتسوية 40 دقيقة /المقادير كرنبة مسلوقةخضرت محشى شبت كسبرة بقدوس بصل مبشور /نعناع/ ملح /فلفل/شطة /كمون/ عصير طماطم زيت سمنة /
الطريقة
يسلق الكرنبة وتقطع ويغسل الخضار بقدوس شبت كسبرة وتقطع رفيع وتبشر البصل وتحمر فى الزيت والسمن/وتضع عصير الطماطم /والبهارات كلها وتترك تتسبك / وتغسل الأرز /وتضع عليه الخضره وتضع الأرز وتقلب
/مع بعض ووتضع اورق الكرنب وتضع الخلطة على اواق على الورق والف وترص فى حلة وتسقى بالشوربة وتضع على النار حتى تنضج وتقدم مع الفراخ المشوي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق