طريقة عجينه لجميع المخبوزات اعداد شيف مها ابراهيم
مقادير
نصف كيلو دقيق منخول مرتين كوب لبن دافي كيس خميرة ربع كوب زيت ٢معلقه سكر كبيره ذره ملح ربع معلقه بيكنج بودر
الطريقه
بوله نضع كل المواد الجافه ونقلب كويس ثم اللبن والزيت ونعجن كويس جدا جدا تغطي ساعه
ثم تفرد وتحشي
انا حُشِيت شويه بسطرمه وشويه جبنه رومي مبشوره وشويه موتزريلا وعملت شويه ميني بيتزا
نرص في صواني مدهونة زيت تترك نصف ساعه وتدخل فرن حامي الرف الوسط حوالي ١٥دقيقه وصحه وهنا
التحضير والتخمير ٩٠ دقيقه
الطهي ١٥دقيقه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق