الثلاثاء، 28 أبريل 2020

بطاطس بوريه مقدمه من الشيف رضا موافي

بطاطس بوريه

سهله وبسيطه وخفيفه

احضري العدد المناسب لحضرتك من البطاطس البيضاء اغسليها جيد
ضعيها في قصدير للفرن ولفيها باحكام وادخليها الفرن حتى تشوي  اخرجيها من الفرن قطعي كل حبه نصفين تماما بالطول

احضري طاسه تيفال وضعي فيها قليل من الزبده
افرغي محتويات البطاطس الداخليه بعد الشوي بعنايه حتى لاتكسر جوانب البطاطس
ضعي في الطاسه ناتج البطاطس المفرغه ضعي عليها قليل من الملح والفلفل الابيض وحليب وقليل من الكريمه حركيهم على النار بشوكه طعام حتى تهرس تمام

احضري قطع البطاطس المفرغه مسبقا رصيها في صينيه الفرن بملعقه صغيره احشي حبات البطاطس مره اخرى ضعي جبنه مازرولا أعلى البطاطس ادخليها الفرن حتى تصبح ذهبيه اللون
قدميها ساخنه وبالهنا والشفا
مع خالص حبي واحترامي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق