الثلاثاء، 6 يوليو 2021

طريقة عمل : برجر مقدم من الشيف: حنان ركابي


  المقادير: 

 لحم مفروم

 ملح 

فلفل

 بابريكا

 2معلقة بقسماط ناعم

 1 بياض بيضه

 1 معلقة طحينه

 طريقة التحضير : 

 1- احضار بولة فيه اللحم المفروم ونضيف الملح والفلفل و القسماط والبابريكا .

 2- نضيف بياض البيضة علي الطحينه وبعد الضرب فيهم نضيفهم علي اللحمه.

 3- نقطع اللحمه الي كور وناخد كل كوره ونطبطب عليه لحد ما تاخد شكل الاسطونة وارتفاع 1سم.

 4- ملحوظة نضع في كيس بين كل وحده ووحده ثم نضعة في الثلاجة ثم تحمر.

 وبالف هناء وشفا 

 مراجعة من الشيف: راندة عفيفي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق