الأربعاء، 1 سبتمبر 2021

طريقة عمل تورتة الفراخ مقدمة من الشيف هند محسن



مدة التحضير ٢٠ دقيقة


المقادير


فرخه مقطعة ٨ قطع 


 التتبيلة 


معلقه صغيره من كل حاجه 

( ملح ..فلفل اسود .. بصل بودر ... ثوم بودر 

شطة .. كمون .. كسبرة ناشفة .. سبع بهارات ... كاري .. جنزبيل بودر .. حبهان بودر  )

معلقه كبيره مرقة دجاج فورية وده سر الطعم 

كوب لبن رايب

معلقه كبيره خل 


 التغطيه 


كوبين دقيق

نص كوب نشا 

نفس البهارات السابقة

ماء مثلج 


 الطريقة 


نغسل الدجاج جيدا ونصفيه 

نخلط البهارات مع اللبن الرائب والخل ونضع بها قطع الدجاج لمدة ليلة كامله في الثلاجة 

لعمل كفر التغطيه نخلط الدقيق والنشا والبهارات ونقلب بها قطع الدجاج ثم نغطسها في الماء المثلج ثم الدقيق مره اخري 

تقلي في زيت ساخن عميق لمده ١٢ دقيقه 

مراجتة منى راضى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق