مدة التخضير:30 دقيقة
المقادير:
كيلو جمبرى صافى
4 ربطه شبت وكسبره
بصلتين
نص راس ثوم
2 كوب رز مطحون
كمون وشطه وتوابل سمك
طريقه التحضير:
1_يفرم الجمبرى تماما فى الكبه مع البصل الثوم والخضره .
2_نوضع عليه مطحون الرز يصبح عجين كما فى الصوره.
3_حله ع النار بصله متخرطه تقليه للون البنى ويوضع عليها الماء .
4_ تغلى تمام تشكل العجين اقراص مدوره وتوضع فى الماء لتستوى تمام تنشل فى مصفى.
5_ تقلى فى زيت غزير.
بالهنا مقدما
مراجعة من الشيف: رانده عفيفي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق