ز
مدة التحضير ٤٥ دقيقه
المقادير
الكيك نصف كيلو دقيق اسبونج وعليه ٥ او ست بيضات ونص كوباية ميه وملعقة خل ونضرب بالمضرب لغاية ما يبقى كريمي و نسويها في فرن درجة الحرارة متوسط لمدة من ٣٥ ل ٤٠ دقيقة ويفضل تبات وزينها تاني يوم
الكريمة ربع كيلو كريمة وعليها ٢ كوب ماد مثلج وسكر بودرة حسب المذاق وتضرب بالمضرب لغاية ما يبقى كريمي وسميك
يمكن استخدام الوان جل غذائي او بودر واستخدام كرسبي الوان او شوكولاتة للوصول للشكل المطلوب
تحياتي شيف نجاح
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق