مدة التحضير ٢٠ دقيقة
المقادير
توم
ملح
فلفل
كمون
شطة
كسبرة ناشفة
كركم
عصير ليمون
الطريقة
هنطف السمك واغسله جيدا
هكون مجهزة الخلطة وهحشي بها السمك ونتركه ربع ساعة في الخلطة اضع طاسة علي النار فيها زيت اسخنه واعفر السمك بقليل من الدقيق وانزله في الطاسة يادوب ياخد صدمة واقلبه علي الجانبين
اكون مقطعة بصل وانزل به علي الزيت واقلبيه جيدا وانزل بالبهارات ملح وفلفل وشطة وكمون اقلبهم مع البصل وانزل بالطماطم واسيبها تتسبك وانزل بالسمك يياخذ غلوتين علي النار وادخله الفرن حتي تمام النضج ويتحمر
مراجعة منى راضى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق