الأربعاء، 16 فبراير 2022

طريقه عمل الدوناتس بالنوتيلا مقدمه من : الشيف سهام الحشاش


 

 


المقادير :


كوبايتين كبار من الدقيق ومعلقتين كبار من الزبده السايحه وبيضه وربع كوب ماء دافي ومعلقه صغيره من الفانيليا السائله ومعلقه صغيرة من الخل الابيض معلقه كبيرة من اللبن البودرة ورشه ملح ومعلقه صغيره من البيكنج بودر وكيس خميره فوريه ومعلقه كبيرة من السكر ومعانا شوكالاته نوتيلا وشوكليت شيبس وشوكليت ابيض


 طريقه التحضير :


نضع في بوله الدقيق والبيكنج بودر ورشه الملح والسكر والخل والبيضه والفانيليا ولبن البودرة والزبده السايحه ويقلب كل المكونات تقليب جيد ونخليه عجينه طريه وتغطي بالسترتش وتركن ربع ساعه وبعد كدا نفرد العجينه علي ورق زبده علي شكل مدور ونشكل بقاطعه الدوناتس ونضع علي ورق زبده وتركن لتامر تاني ونضع طاسه علي البوتاجاز فيها زيت ويكون الزيت وسط ونضع الدوناتس في الطاسة وياخد اللون الذهبي ويضع علي مناديل مطبخ ويشكل بالشوكلاته نوتيلا وشوكليت ابيض وشوكليت شيبس ويقدم في الطبق النهائي ويكون شكل جميل واتمني الوصفه تعجبكم 


مراجعة/ مروة صابر إبرإهيم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق