▼
الخميس، 19 مايو 2022
طريقة عمل البسبوسة بالقشطة الكدابة والكنافة مقدمة من شيف شوشو عرابي
مده التحضير40دقيقة
مده الطهي20دقيقة
تكفي لعدد لايوجد
المقادير
بسبوسة
كنافة
قشطة كذابة
طريقة التحضير
طبقة من البسبوسة فوقها طبقة من القشطة الكدابة فوقها طبقة كنافة محمرة فوقها قشطة وقطع مانجو ورشة فسدق
طريقة القشطة الكدابة ( ٢ كوب حليب + ٢ م طعام كريم شانتيه + ٢ م طعام نشا + ٢ م ص سكر ) على النار هنقليب لحد مايبقى قوامها كريمى نطفى عليها ونسيبها تبرد
طريقة الكنافة
ربع كيلو كنافة مفرزة هفركها واضيفلها كوب الا ربع سمن وادخلها الفرن على درجة ٢٠٠ لمدة ١٥ دقيقة وافضل اقلب فيها لحد ماتاخد لون دهبى اطفى عليها واسيبها تبرد و
مش هضيفلها اى سيرب او سكر بودر
طريقة البسبوسة
اللى عايزها هنزلها فى الكومنتات لانها طويلة
وبعد ماجمعنا الترويقة تتقدم وبالهنا والشفا طعمها خرافى
وتقدم
مراجعة شيف احفاد سيدة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق