الأحد، 8 مايو 2022

طريقه عمل السابليه بالشيكولاته مقدمه/الشيف سهام الحشاش




المقادير :


2 كوب من الدقيق

1كوب كامل من الزبده

ربع كوب من السكر البودر

معلقه كبيره من الڤانليه

5من البيض

رشه ملح بسيطه جدا

شكولاته بيضه 


طريقه التحضير:


نضع السكر والزبده ونخلط بالمضرب او بالخلاط لحد ما يصبح القوام كريمي ثم نضع البيضه الكامله ونضرب تاني وبعدين ننزل بصفار البيض ومعلقه الڤانليه وبعدين ننزل بالتدريج بالدقيق ورشه الملح ونحضر صاج الفرن او صينيه ونضع فيها ورق زبده ونشكل عجينه السابليه أشكال حسب الرغبة ونضعها في الفرن وبعدين نتركه حتي يبرد وبعدين نضع الشكولاته البيضه تسيح في حمام البخار لتزيين ونضعها في طبق التقديم  

وبالهنا والشفا 

مراجعه /مروة صابر إبرإهيم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق