الأربعاء، 13 سبتمبر 2017

صوابع الجلاش باللحمة المفرومة مقدمة من الشيف : ناهد هشام !



اسم الوصفة صوابع الجلاش باللحمة المفرومة
مقدمة : من ناهد هشام
مدة التحضير: 20دقيقة
مدة الطهى :15دقيقة

نحضر مقدار من اللحم المفروم وبصلتين كبار مفرومين ناعم
فى طاسة كبيرة و 4 معالق زيت وملح وفلفل ونعصجها
نحضر الجلاش ونقطعة مستطيلات صغيرة بالتساوى
نحضر طبق ونضع فية نصف كوب زيت على زبدة وندهن
كل ورقتيت ونوضع عليها معلقة مفروم ونلفها ونقفلها من الجنبين
وندهنها بالفرشاه ونضعها فى الصنيه ونكرر اللف والحشو
حتى ننتهى من المقدار **
ندخل الصنية الفرن على نار متوسطةحتى تأخذ اللون الذهبى
وبالف هنا


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق