الأربعاء، 25 أكتوبر 2017

سريسرول مقدمة من الشيف رشا سامى

سويس رول
مقدمه من الشيف /رشا سامى
مده التحضير /30 دقيقه
مده التسويه /10دقايق
المقادير/
100جرام دقيق
100مللى زيت
4بيض
100جرام سكر
فانليا
معلقه بودر
رشه ملح
الطريقه /
اولا نفضل البياض عن الصفار
نضرب البياض مع الملح مع نص السكر  لغايه مايبقى كريمى ويعمل شكل المنقار الصفار مع نص السكر والفانليا نضربه كويس لغايه الحجم مايضاعف وبعدين الدقيق بعد كده نحط البياض عليهم ونقلب بالراحه من تحت لفوق ونكون مجهزين صنيه مستطيله فيها ورق زبده والفرن يكون متسخن فبل كده وندخله الفرن على الرف الوسط ونهدى الفرن وبعد مايخرج نغطيه بعد ما يبرد نحشيه باكريمه او مربى والتزيين حسب الرغبه والف هنا
مديرة المطبخ أناهد هشام /مروة جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق