الثلاثاء، 24 أكتوبر 2017

بسكويت الينسون مقدمة من الشيف دينا عمر

بسكوت الينسون
مقدم من دينا عمر
وقت التحضير 10 دقائق
وقت الطهى  20 دقيقه
المقادير
2 كوب
إلا ربع دقيق
 كوب إلا ربع سكر
 4 بيضة
ربع كوب زيت
 ملعقة صغيرة ينسون
 نص معلقة صغيرة بيكنج بودر
فانيليا
رشة ملح
الطريقه
اضربى السكر مع البيض والفانيليا لحد ما يبقى كريمى وانزلى بالزيت سرسوب واطفى المضرب وانزلى بخليط الدقيق والبيكنج بودر ورشه الملح والينسون معلقة معلقة وقلبى من تحت لفوق علشان ما تهبطش وهاتى الصينيه الكبيره فى الطقم المستطيل الألومنيوم وحطى ورقة زبده فى القعر وادهنى اجناب الصينيه وورقة الزبده بفرشه زيت وانزلى بالخليط ودخليه فرن ساخن على درجة حرارة 180 لحد ما تستوى وبعدين خرجيها من الفرن وسبيها تبرد وقطعيها شرائح ودخليه الفرن تانى يتحمص وبالف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق