جلاش محشي كنافة
مقدم من الشيف هند جابر
وقت التحضير 15 دقيقه
وقت الطهي 30 دقيقة
المقادير
لفة جلاش سمنة
كنافة
شربات تقيل
شربات خفيف
الطريقه
هنحمر الكنافة ذي الشعرية وبعد متحمر ننزل بمعلقه سمنة ونشلها من على النار وتتزل بمعلقتين شربات تقيل علشان الكنافة تمسك في بعضها عند الحشو
هنجيب لفة الجلاش ونقطعها تلات مستطيلات وندهن الصنيه سمنة وأول ورقة ندهنها سمنة ونخط الحشوة وممكن إضافة مكسرات ونلف ولما نخلص الكمية ندهن الوش سمنة وندخلها الفرن على 180 حتى النضج ويحمر وشها ولما تهدأ نسقيها بالشربات الخفيف وألف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
مقدم من الشيف هند جابر
وقت التحضير 15 دقيقه
وقت الطهي 30 دقيقة
المقادير
لفة جلاش سمنة
كنافة
شربات تقيل
شربات خفيف
الطريقه
هنحمر الكنافة ذي الشعرية وبعد متحمر ننزل بمعلقه سمنة ونشلها من على النار وتتزل بمعلقتين شربات تقيل علشان الكنافة تمسك في بعضها عند الحشو
هنجيب لفة الجلاش ونقطعها تلات مستطيلات وندهن الصنيه سمنة وأول ورقة ندهنها سمنة ونخط الحشوة وممكن إضافة مكسرات ونلف ولما نخلص الكمية ندهن الوش سمنة وندخلها الفرن على 180 حتى النضج ويحمر وشها ولما تهدأ نسقيها بالشربات الخفيف وألف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق