اسم الوصفة *** بيتزااا
ايطالى مقدمة من الشيف *** ناهد هشام
مدة التحضير 25 دقيقه
مدة الطهى من 10 الى 12 دقيقه
مدة التحضير 25 دقيقه
مدة الطهى من 10 الى 12 دقيقه
المقادير
10 ج خميرة
10 ملح
10 سكر
10 زيت زيتون
5 محسن عجين
250 لبن
250 مياة
1/ك دقيق
2 عددصدور فراخ
10 جرام زيتون اسود مخلى
200 جرام جبنه
3 معلقه باربيكو
100 جرام فلفل الالوان
وبصل حساب الرغبه
طريقه عمل العجينه
قومى بخلط مقادير عجينة البيتزا مع بعضها البعض واتركيها حتى تختمر بعد ذلك بفرد العجينه على شكل دائراى قومى بتقليب الفراخ على النارحتى يتغير لونها ثم ايضاف فلفل الالوان قليل فى وجميع المقادير لمدة 5 دقائق مع بعض من البهارات والملح والفلفل الأسود.
بعد ذلك قومى بدهن صينية صغيرة بالزيت وفرد جزء من العجينة عليها، بعد ذلك ضعى على وجه الصينية الزيتون والفلفل الالوان وقطع الفراخ والجبنه الموزريلا ومايونيز وباربيكو ثم اقوم بعمل هذا الاشياء على الجانب الايسار ثم اقوم بقفلها على النصف الاخر وقفل حروف العجينه مع زبدة خفيفه من فوق او حسب الاختيار وبعدها أدخليها الفرن وستحصلى على بيتزا
مديرة المطبخ أ/ناهد هشام /مروة جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق