الأربعاء، 25 أكتوبر 2017

رز كبد وقوانص فراخ بدبس الرومان مقدمة من الشيف دعاء احمد فريد

رز كبد وقوانص فراخ بدبس الرومان
مقدمة من الشيف دعاء احمد فريد
مدة التجهيز 5د
مدة الطهى ساعة
المكونات
كبد وقوانص فراخ مقطعة صغيرة
بصل ثوم فلفل اخضر واحمر واصفر فلفل حامى حسب الرغبه ملح فلفل اسود بهارات دبس رمان
الطريقة
يشوح البصل على نار هادية بقطعة صغيرة زبدة ونضع الفلفل ونستمر بالتقليب ثم نضع الكبد والقوانص والتوابل ونستمر بالتقليب ثم ملعقتين دبس الرمان حتى تمام النضج
ويوضع فى طبق التقديم رز بالشعرية
بالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق