رز كبد وقوانص فراخ بدبس الرومان
مقدمة من الشيف دعاء احمد فريد
مدة التجهيز 5د
مدة الطهى ساعة
المكونات
كبد وقوانص فراخ مقطعة صغيرة
بصل ثوم فلفل اخضر واحمر واصفر فلفل حامى حسب الرغبه ملح فلفل اسود بهارات دبس رمان
الطريقة
يشوح البصل على نار هادية بقطعة صغيرة زبدة ونضع الفلفل ونستمر بالتقليب ثم نضع الكبد والقوانص والتوابل ونستمر بالتقليب ثم ملعقتين دبس الرمان حتى تمام النضج
ويوضع فى طبق التقديم رز بالشعرية
بالهنا
مقدمة من الشيف دعاء احمد فريد
مدة التجهيز 5د
مدة الطهى ساعة
المكونات
كبد وقوانص فراخ مقطعة صغيرة
بصل ثوم فلفل اخضر واحمر واصفر فلفل حامى حسب الرغبه ملح فلفل اسود بهارات دبس رمان
الطريقة
يشوح البصل على نار هادية بقطعة صغيرة زبدة ونضع الفلفل ونستمر بالتقليب ثم نضع الكبد والقوانص والتوابل ونستمر بالتقليب ثم ملعقتين دبس الرمان حتى تمام النضج
ويوضع فى طبق التقديم رز بالشعرية
بالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق