اسم الوصفه بوريك الافران
مقدمه من فاتن فريد
مده التحضير ١٠دقايق
مده الطهي ربع ساعه
المقادير
كيلو دقيق
ربع كوب زيت
علبه زبادي
م ك سكر
م ك خميره
م ك خل
م ك بيكنج بودر
٢ م ك لبن بودر
م ك صلصه
رشه ملح
ماء دافيء للعجن
للحشو
جبنه بيضا
زيتون
للوجه
ربع كوب لبن
م ص سكر
ربع م ص نسكافيه
للوجه
حبه البركه
الطريقه
ندوب الخميره والسكر في نص كوبايه مايه دافيه
نضع الدقيق والبيكنج بودر واللبن البودر والملح والخل والزبادي والزيت وقلبيهم سوا ثم نضع خليط الخميره
ندوب الصلصه في كوبايه مايه ونضعها علي العجينه حتي تلم العجينه بيها لحد ماتبقي عجينه طريه
نسبها تخمر لمده ساعه وبعدين نفردها مدورة ونحشوها بالجبنه والزيتون ونقفلها زي القطايف ونلفها ونسيبها تتخمر لمده ربع ساعه
ندهن الوش وعليه حبه البركه او السمسم ودخلها الفرن لمده ربع ساعه
مقدمه من فاتن فريد
مده التحضير ١٠دقايق
مده الطهي ربع ساعه
المقادير
كيلو دقيق
ربع كوب زيت
علبه زبادي
م ك سكر
م ك خميره
م ك خل
م ك بيكنج بودر
٢ م ك لبن بودر
م ك صلصه
رشه ملح
ماء دافيء للعجن
للحشو
جبنه بيضا
زيتون
للوجه
ربع كوب لبن
م ص سكر
ربع م ص نسكافيه
للوجه
حبه البركه
الطريقه
ندوب الخميره والسكر في نص كوبايه مايه دافيه
نضع الدقيق والبيكنج بودر واللبن البودر والملح والخل والزبادي والزيت وقلبيهم سوا ثم نضع خليط الخميره
ندوب الصلصه في كوبايه مايه ونضعها علي العجينه حتي تلم العجينه بيها لحد ماتبقي عجينه طريه
نسبها تخمر لمده ساعه وبعدين نفردها مدورة ونحشوها بالجبنه والزيتون ونقفلها زي القطايف ونلفها ونسيبها تتخمر لمده ربع ساعه
ندهن الوش وعليه حبه البركه او السمسم ودخلها الفرن لمده ربع ساعه