دا الكحك علي البارد
كيلو من الدقيق
٥٥٠سمن بلدي مثلج
معلقة كبيرة ممسوحة بيكنج بودر
معلقة صغيرة خميرة
اربع معالق لبن بودر
تلت كوب من الماء
اربع معالق سمسم ابيض
معلقة كبيرة ريحه كحك
٢٠٠جرام سكر بودر
بالنسبه للكحك البارد والسخن المقادير كلها واحده والكحك البارد بيبقي اخف من الساخن
لكن الساخن فترة صلاحيتة بيقعد فترة اطول
والكحك الساخن مش بيتحطله بيكنكج بودر
بالنسبه للطريقه:
بتضربي السمن مع السكر لكا يبقوا كريمي في الكحك البار
بالنسبه للسخن بتسخني السمن وتنزلي بيها علي المقادير الجافه وتبسيه
كيلو من الدقيق
٥٥٠سمن بلدي مثلج
معلقة كبيرة ممسوحة بيكنج بودر
معلقة صغيرة خميرة
اربع معالق لبن بودر
تلت كوب من الماء
اربع معالق سمسم ابيض
معلقة كبيرة ريحه كحك
٢٠٠جرام سكر بودر
بالنسبه للكحك البارد والسخن المقادير كلها واحده والكحك البارد بيبقي اخف من الساخن
لكن الساخن فترة صلاحيتة بيقعد فترة اطول
والكحك الساخن مش بيتحطله بيكنكج بودر
بالنسبه للطريقه:
بتضربي السمن مع السكر لكا يبقوا كريمي في الكحك البار
بالنسبه للسخن بتسخني السمن وتنزلي بيها علي المقادير الجافه وتبسيه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق