الجمعة، 1 يونيو 2018

افرق بين الكعك علي البارد والكعك علي السخن مقدم من الشيف وفاء حسني

دا الكحك علي البارد
كيلو من الدقيق
٥٥٠سمن بلدي مثلج
معلقة كبيرة ممسوحة بيكنج بودر
معلقة صغيرة خميرة
اربع معالق لبن بودر
تلت كوب من الماء
اربع معالق سمسم ابيض
معلقة كبيرة ريحه كحك
٢٠٠جرام سكر بودر
بالنسبه للكحك البارد والسخن المقادير كلها واحده والكحك البارد بيبقي اخف من الساخن
لكن الساخن فترة صلاحيتة بيقعد فترة اطول
والكحك الساخن مش بيتحطله بيكنكج بودر
بالنسبه للطريقه:
بتضربي السمن مع السكر لكا يبقوا كريمي في الكحك البار
بالنسبه للسخن بتسخني السمن وتنزلي بيها علي المقادير الجافه وتبسيه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق