الخميس، 2 نوفمبر 2017

صدور بانية مقلية بالكورن فليكس مقدمة من الشيف عبير درويش

السلام عليكم
صدور بانيه مقليه بالكورن فليكس ونجرسكو
ساعتين التتبيله وربع ساعه تحضير للقلى
مده الطهى نصف ساعه حسب الكميه
المكونات
كيلو صدور بانيه
بوله بها كوبين دقيق ونصف كوب نشا
بوله تانيه بها بيض ولبن بهارات
بوله ثالثه لها بقسماط وكورن فليكس خشن
زيت للقلى
التتبيله
ماء بصلتين
ربع كوب خل
ملعقتبن زيت
ملعقه دبس رومان
عصره ليمونه
بهارات. ملح فلفل
معلقه كركم
جوزه الطيب زعتر
ثوم وبصل بودر
زبادى ربع كوب لبن
الطريقه
ننقع الصدور فى التتبيله ساعتين ممكن اكتر
اطلعها نضعها ف بوله الدقيق و النشا ثم البيض واللبن ثم البقسماط والكورن فليكس وانزلها فى زيت ساخن
النجرسكو
صدور بانيه قطعتها شرائح و تبلتها نفس التتبيله
وكم بصله شرائح شوحتهم من غير اى مواد دهنيه ونزلت الفراخ تستوى بالتتبيله وفلفل الوان ممكن اضافه بسله لحين السوى
سلقت مكرونه وعملت بشاميل عادى
وحطيت نصف المكرونه عليها كم ملعقه بشاميل وحطيت الفراخ ومكرونه غطيتها وبشاميل و بيضه على الوجه وجبنه تركى مبشوره
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق