الثلاثاء، 28 نوفمبر 2017

محشى كوسة وباذنجان مقدمة من الشيف المبدعة نجوى ابراهيم_موقع واذاعة اخبار العرب

محشي كوسه وباذنجان مقدم من
نجوي إبراهيم
مدة التحضير 45 دقيقه
مدة الطهي 30 دقيقه
المقادير
كيلو  كوسه
كيلو  باذنجان
كوبايتين رز
خضرة محشي وكتري شبت بقدونس كسبره
بصلتين كبار
نص كيلو  طماطم عصير أو مبشور
ملح فلفل اسود
جوزة الطيب
 نعناع ناشف
فلفل أخضر حامي حسب الرغبه
ربع كوبايه زيت
الطريقه
نقور الكوسه والباذنجان ونخرط الخضره والبصل صغير جدا وعليهم الطماطم ونضيف البهارات والنعناع ونقلب كله في بعضه مع الرز  ونحشي الكوسه ونرصها في حله علب الواقف منيمش المحشي ونزوده قيمه كوباية مياه أو المايه اللي هتتبقي من الخلطه  ونحطه على النار وأول مايغلي نوطي عليه البوتاجاز حتي السوا والف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق