الأربعاء، 1 نوفمبر 2017

أرز معمر بالقشطة مقدمة من الشيف جيجى مصطفى

أرز معمر بالقشطة
مقدم من الشيف.  جيجى مصطفى
مده التحضير : 10 دقائق
مده الطهى : 50 دقيقة
المكونات :
 كيلو أرز
 كيلو ونص لبن
طبق قشطه متوسط
معلقة ملح صغيرة
طريقة التحضير
 نجيب الطاجن ونحط فيه الأرز وعليه القشطه ونخلطهم كويس علشان الأرز كله يأخذ طعم القشطه وبعدين الملح ثم اللبن وآخر حاجة على الوش نضيف ملعقتين قشطه علشان يأخذ لون ذهبى حلو  وبعدين ندخله الفرن ويكون سخن على درجة حرارة 200. و بالهنا
 مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق