الأربعاء، 1 نوفمبر 2017

طاجن لسان عصفور باللحمة مقدمة من الشيف جيجى مصطفى

طاجن لسان عصفور باللحمة.
 مقدم من الشيف . جيجى مصطفى
مده التحضير : 20 دقيقة
مده الطهى.  : 30 دقيقة
المكونات.     :
 نص كيلو لحمه كندوز
 نص كيلو لسان عصفور
 ملعقتين سمنه
طريقة التحضير
الأول بنسلق اللحمه  فى حله نحط فيها ملعقتين السمنه ونحمر اللسان عصفور لحد ما يأخذ لون حلو واسقيه شوربة من بتاعت اللحمه واسويه نص سوى وبعدين نجيب الطاجن نحط فيه اللسان عصفور وعليه شوربة واللحمه على الوش و ندخله الفرن على درجة حرارة 180. وبالهنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق