الاثنين، 27 نوفمبر 2017

برام ارز معمر بالفراخ مقدمة من الشيف المتميزة بطوط احمد _موقع اخبار العرب

برام أرز معمر بالفراخ
وقت التحضير 20 دقيقه
وقت التسويه 45 دقيقه
مقدم من Batot Ahmed
المكوّنات

2_كوب أرز
3 _كوب حليب
1_كوب كريمة طبخ
2_معلقتين كبيرتات سمن بلدي
ملح - بحسب الرغبة
فلفل أسود - بحسب الرغبة
1_دجاجه كامله مقطعه

الطريقة ..
1- تتبل الدجاجه  بالملح والفلفل الأسود.
2-سخني مقلاة وضيفي ملعقة كبيرة السمن وضيفي الدجاج
مع التقليب تاخد لون دهبي ..
3- اخلطي الحليب مع الكريمة والملح واتركيهم حتي الغليان
4- ادهني الطاجن  او الصنيه سمن ثم ضيفي  الأرز، الدجاج ومزيج الحليب مع الكريمة.
5- أدخلي الطاجن إلى فرن حامي  مسبقاً على درجة حرارة
200
6- بعد ربع ساعه هدي النار شويه وتركيها تكمل سوا
يقدم الأرز مع اي خضروات طازجه ..وبالف هنا.
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميلى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق