الجمعة، 8 ديسمبر 2017

صينة بطاطس بالفراخ والجبنة مقدمة من مطبخ الشيف نجلاء النجار _موقع واذاعة اخبار العرب

صنيه بطاطس بالفراخ والجبنه
مقدمه من مطبخ نجلاء النجار
مده التحضير 10 دقايق
 مده الطهي 30 دقيقه
المقادير
بطاطس حلقات رفيعه متبله فى ملح وزعتر
قطع فراخ مشوحه مع بصل وفلفل وقرفه وملح
بقدونس مفروم
جبنه شرائح
جبنه موتزاريلا
التتبيله
كوب حليب سائل و 2 بيضه ملح فلفل قرفه الطريقه
نأتى بصينيه وندهنها زيت ونرص حلقات البطاطس المتبله بالملح والزعتر ونضع فوقها طبقه من الجبن الشرائح ونغطى البطاطس بالجبن كما موضح بالصور ونضع الفراخ المشوحه مع البصل المبشور او ممكن تقطعيه حلقات ونفردها على الجبن ونضع طبقه أخرى من البطاطس ونفردها ونضع طبقه من الجبن وطبقه من البطاطس ونضع تتبيله اللحليب مع البيض ونرش الوجه جبنه موزاريلا وندخلها الفرن على درجه حرارة 160 لمده ساعه ونضعها على الشبكه فى النصف
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق