تشيكن تندورى
مقدمه من فاطمه محمود
المقادير
قطع دجاج صدور او وراك حسب الرغبه
٢ كوب زبادي
عصير ليمونه كبيره
زيت زيتون
توابل تندوري "كركم . كمون . كزبره ناعمه . بابريكا . كاري . جنزبيل . توابل دجاج "
.. معلقه ثوم مفروم
الطريقه
في بوله نمزج كل المكونات سوياً و نضفهم للدجاج
تنقع الدجاج في التتبيله لمده لا تقل عن ٤ ساعات و الافضل تتبل من بليل
..
نصفيها من التتبيله و ندخلها الفرن على حراره ٢٠٠ لمده ٣٠ دقيقه على الشوايه و تحت مع بعض
و تقدم بالف هنا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق