سويسرول
مقدمه من نرمين الشرقاوي
مده التحضير 15 دقيقه
مده التسويق 15 دقيقه
المقادير ..
4 بيضات
نصف كوب سكر
1كوب دقيق
ربع كوب زيت
2باكو فانيليا
نصف معلقه صغيره بيكنج بدور
مربي الحشو
ألوان طعام
ورقه زبدة
الطريقه .....
تخفق البيض والزيت والسكر الفانيليا بالمضرب الكهربائي حوالي 5الي7دقايق بعدين نضيف الدقيق مع البيكنج بودر بالتدريج ونقلب بملعقة بعدين نقسم الخليط ع 3
جزء أحمر وجز أخضر وجزء كما هو
نفرد ورقه زبده ف صينيه مستطيلة وندهنها زيت وننزل الخليط يدخل الفرن ع الرف الوسطاني أول ما يستوي نحشيها بالمربي ونلفها وتدخل الثلاجة بعد ما تبرد تقطع
وبالهناء
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق