السبت، 9 ديسمبر 2017

بسكوت بيمبو مقرمش لذيذ مقدمة من الشيف المبدعة اميرة شريف_موقع واذاعة اخبار العرب

بسكوت البيمو
مقدم من اميره شريف
مده التحضير 40دقيقه
مده الطهي 15
المكونات والطريقه
المقادير
300 جرام دقيق 3 كوب
50 جرام زبده ربع كوب
50 جرام زيت تقريبا ربع كوب
100 جرام سكر ومعلقه كبيره سكر بني
لو مافيش بني اطحني الكميه وحطي عليهم معلقه عسل اسود
فانيليا
معلقه كبيره بيكينج بودر
رشه ملح ناعم
بيضه واحده كبيرة الحجم
الطريقه
نضرب الزبده مع الزيت لغايه مالزبده مايروح اثرها ونضيف عليهم البيضه والفانيليا مع الخفق وبعده نضيف السكر ونخفق لغايه ماتتجانس كل المقادير
نضع رشه الملح والبيكينج بودر ونقلبهم كويس ونضيفهم للخليط السابق ونقلبهم كويس
العجينه حاتلاقيها بتفرول ماتقلقيش وماتزوديش اي مقادير تانيه
حانسيبها ترتاح ربع ساعه
ونجيب كيس تلاجه ونفتحه ونحط قطعه وبالنشابه نفرد خلي السمك يكون  ااقل من نص سم
قطعي ورصي في صاج او صينيه مدهونه زيت
واخبزي علي درجه 150 لمده 13 دقيقه وتابعيه علي شان مايتحرقش
خرجيه من الفرن
وتكوني مجهزه شيكولاته خام ومسيحاها علي حمام مايه وعليها معلقه زيت بيلمعها الصقي كل بسكوتين مع بعض وبعدين اغمسيها في الشيكولاته وطلعيها علي شوكه وهزي الشوكه علي شان تنزلي الشيكولاته الزياده وعلي ورق زبده رصي
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق