الخميس، 7 ديسمبر 2017

جلاش بالبسبوسة مقدمة من الشيف المبدعة مروة جميل عبد الله _موقع واذاعة اخبار العرب

جلاش بالبسبوسه
مقدم من الشيف مروه جميل عبدالله
وقت التحضير ربع ساعه
وقت الطهى عشر دقائق
المقادير
لفه جلاش
كوب سميد
ربع كوب سكر
ربع كوب جوز هند ناعم
فانيليا
معلقه صغيرة بيكنج بودر
للشربات كوب  ماء
كوب   سكر
عصير ليمونه
فانيليا
الطريقه
على النار فى مقلا ه غير قابله للصق  تخط المكونات   السميدوالسكر والفانيليا والبكنج بودر
واضيف السمنه وااخلط فى اتجاه واحد ببطيء ثم اضيف  اللبن وتخلط       وقلب حتى الحصول على بسبوسه طريه ونتركها تبرد  وناخد ورقه جلاش وندهنها سمنه ويوضع معلقتين من حشو البسبوسه وتلف رول ثم ترص بالصنيه ونكرر العمليه حتى الانتهاء   وبالف هنا وشفا
طريقه الشربات
الماء والسكر يغلو غلوتبن اضيف الليمون والفانيلياوتترك تغلى عى النار حتى تصبح قوام كثيف

مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق