الجمعة، 26 يناير 2018

فرخه مشوية علي الجريل مقدمه من الشيف هناء الطرابيلي -موقع واذاعة اخبارالعرب

فرخة مشوية علي الجريل
مقدم من هناء الطرابيلي
فرخة متوسطة بصل توم
بهار فراخ
خل ملح فلفل أسود
فلفل أخضر جزر
جنز بيل فريش بابريكا
٢ طماطم
الطريقه نضع في الكبه البصل والفلفل والجزر ونفرمه نبشر الطماطم بالمبشره وكل المكونات مع بعض ونضع البهارات والخل وتفتح الفرخه من الظهر وتتبل جيدا ويفضل تترك في التتبيله مش اقل من ٥ ساعات نسخن الجريل جدا ثم نضع معلقة زيت وننزل بالفرخه تاخد صدمه علي نار عاليه تملي حله بالماء ونحطها فوق الفرخه علشان تتقلها وتمنعها من التقوس وتلاصق الجريل وتستوي بسرعه  ومن وقت لآخر نقلبها علي الناحيه التانيه حتي تمام النضج
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق