شوكليت كيك
مقدمه من الشيف فاطمه محمود
مده التحضير ١٥ دقيقه
مده الطهى ٣٠ دقيقه
كوبايه زيت
كوبايه سكر
نص كوب كاكاو خام
فانليا
الطريقه
نضرب اللبن مع السكر والكاكاو في الخلاط وبعدين ضفت الزيت والفانليا شلت كوبايه من الصوص ده في التلاجه والباقي اللي في الخلاط هنضيف عليه
٣بيضات والفانلياونضربهم سوا
نكون مجهزين
كوبايه ونص دقيق منخول وعليهم كيس بيكنج بودر
نحط اللي ضربناه في الخلاط ع الدقيق ونقلب بمضري سلك وصبيتهم ف صنيه مقاس ٢٤ سوتها في الفرن حرارته ١٨٠ خدت معايا ٢٥ دقيقه
طلعت بردت قسمتها نصين وحشيتها كريم شانتيه بالشيكولاته وغلفتها بالكريم شانتيه وبعدين صبيت عليها كوبايه الصوص وبعدين زينتها بشيكولاته مبشوره
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق