مندى الفراااخ
مقدمه من فاطمه محمود
مده التحضير 15 دقيقه
مده الطهى 60 دقيقه
الطريقه فى إناء علي النار نضع السمنه ونقوم بتشويح البصل رشه ملح وفلفل ونتركه ينزل مايته نضيف التوابل الصحيحه وهى اللورا وحبهان وقرفه وقرنفل ونقلبهم ونترك البصل يكتسب اللون الذهبى بعدها نضيف الفلفل الأخضر والكركم والزعفران ونحط الرز البسمتى والملح ونسقى بالمرقه. . . تدبيله الفراخ صلصه طماطم قرفه جوزه الطيب حبهان كركم بابريكا ملح فلفل زيت ونقلبهم كويس وندعك الفراخ بيهم ونحطهم علي وش الرز وندخلهم الفرن في البيركس
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق