الجمعة، 2 فبراير 2018

الرقاق الطري مقدم من الشيف المتميزة هناء فهمي -موقع واذاعة اخبار العرب

الرقاق الطري مقدم من الشيف : هناء فهمي مدة التحضر : 30 دقيقة مدة الطهي : 15 دقيقة نص كيلو دقيق منخول ربع ملعقة صغيرة ملح 2 ملعقة كبيرة زيت 1 كوب ماء دافئ نص كوب نشا للفرد 1 ــ ننخل الدقيق ويوضع الملح والزيت ويقلب 2 ــ ثم يوضع الماء بالتدريج شوية بشوية لغاية ماتتكون العجينة لو احتاجنا ماء يوضع بسيط 3 ــ تترك العجينة ترتاح نصف ساعة 4 ــ تقطع العجينة علي 10 كور متساوين وتترك ترتاح 10 دقائق 5 ــ توضع كل كورة في النشا وتفرد بالنشابة علي اد ماتقدري 6 ــ نكون مولعين علي صينية مقلوبة علي نار هادية وندهن زيت بسيط وتوضع عليها الرقاق لمدة ثواني وتقلب الرقاق 7 ــ نخلص كل الكمية بنفس الطريقة ويغطي الرقاق 8 ــ ملحوظة ## نفس طريقة الرقاق الطري هو الناشف بس هيستوي في الفرن علي درجة 180 علي صاج الفرن من غير زيت ## لو معندكيش نشابة اشتغلي بعصاية مقشة نظيفة رئيس قسم المطبخ أ ناهد هشام ومروة جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق