الجمعة، 23 فبراير 2018

الديك الرومى الرستوووو مقدم من سناء امام -موقع واذاعة اخبار العرب

الديك الرومى الرستوووو مقدمه لكم سناء امام مده التحضير ١ساعه مدهالطهى. من ٣الىً ٤ساعات المقادير جزر ،،برتقال، ،تفاح اخضر ،،كرفس ،،كزبرة خضرة ،،،بصل ،،،بصل ،،،اخضر ،،،ثوم،،،فلفل الوان التوابل فلفل اسمر ،،،قرفه ،،،جنزبيل ،،،حبهان .،،مستكه،،،زعتر،،،ليمون. لومى ،،،ليمون فيرش،، ،صويا صوص ،،،عسل ابيض الطريقه بعد غسل الديك بملح وخل وتلج ويفضل ملح خشن يشطف جيدا ويصفى وببشر جزر ،،،نقطع حزر سلايز ،،برتقال تفاح الفلفل البصل كله سلايز دعكت البصل ولفيت معاه برتقال وتفاح وفلفل الوان وكرفس وبصل اخضر. وكزبرة كله مع بعضه بمعلقه زيت زيتون والتوابل وحشيته وقفلته كويس وحضرت القاعدة بتاعته من برتقال مكعبات وتفاح مكعبات وجزر مكعبا ت وكرفس وكزبرة ويفرش كقاعدة تحت الديك ونحضر الخطوة الاخيرة صويا صوص ومعلقتين صلصه طماطم ومعلقتين عسل نحل ورشه فلفل وندعك بيها الديك من الخارج ونقفل بورق فويل ونكون مسخنين الفرن مسبقا وتدخلى فرن علىًدرجه ٢٠٠لمدة نصف ساعه ونهدى النار ل١٥٠لمدة ساعتين ونصف وكل شويه نزود كوب مياه مغليه فىً الصاج الى دخلناه فيه الفرن وناخد من الصوص ا لى تحت الديك ونحط علىًالديك لحين النضج اسفه الطريقه طويله بس فىً الاخر هتاكلى حاجه نضيفه بجد ملحوظة انا حضرت وتبلت قبل التسويه بيوم ودخلته التبريد لتثبيت الطعم والتتبيله يارب ينول إعجابكم . مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق