تشيز كيك النوتيلا الكدابة
مقدمة من / شوشو عرابى
مدة التحضير / ٢٠ دقيقة
مدة الطهى / ساعة
فكرتها قريبة جدا للتشيز كيك بأختلاف بسيط اوى
هنجيب صنية التشيز كيك ونرص فيها طبقة بسكويت من غير تكسير او زبدة يادوب بس هنسقيه لبن خفيف ونعمل الطبقة التانية ( ٥ م ك كريم شانتيه + ٣/٤ كوب لبن + كيس كريم كراميل جاهز + علبة قشطة + ٦ قطع كيرى ) وندخلها التلاجة ساعة ونعمل الطبقة التالتة ( ٦ م ك نوتيلا + ٢ م ك قشطة ) وتدخل التلاجة ساعة ونزينها بالكريم شانتيه وحبات المالتيرز وبالهنا والشفا
مديرة قسم المطبخ أ/ناهد هشام ومروه جميل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق