الخميس، 1 مارس 2018

صدور بانية مدخن مقدمة من الشيف المبدعة اسلام عصفور_موقع واذاعة اخبار العرب


نص كيلو صدور فراخ بانيه رفيعه
صدور رومى مدخن
أو لانشون فراخ أو لحمه
جبنه شيدر

الطريقه

نتبل شرايح الفراخ بملح وفلفل أسمر
وبهارات فراخ

ونفرد شريحه الفراخ على كيس استرتش
 ونحط اللانشون وعليه الجبنه ونلف رول
 ونقفل الكيس من الجوانب كويس وهكذا
 لما نخلص نحطه بالكيس فى الفريزر نص
 ساعه

ونطلعه نفك الكيس
ونحضر بيضه مضروبه برشه فلفل أسمر
وطبق فيه بقسماط على دقيق
ونحط الكوردن بلو فى البيض ونطلعه
 على خلطه الدقيق والبقسماط ونقلى
فى زيت سخن وغزير على نار هاديه
علشان يستوي كويس

وبألف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق