الاثنين، 12 مارس 2018

فراخ محشية أرز مصرى مع الجزر والبسله مقدمه من الشيف المبدع محمود عبد المحسن

فراخ محشية ارز مصرى مع جزر والبسله
مقدمه من ا
ارز مصري مسلوق تلات اربع سلقه مع جزر وبسله
ونغسل الفراخ جيدا بدقيق وخل وملح ونشطفه
ونحشيها من الداخل تحت الجلد و نتبل ألفراخ نبشر بصلتين وناخد الميه بتاعتهم ومعلقتين كاتشب  وبهرات ملح وفلفل عصير ليمون ومعلقه معجون طماطم  ونتبل بيهم الفراخ جيدا وفي صنيه ونضع فيها بوكيه قرنيه مكون من كرات كرفس بصل جزر ورق لورو حبها وتوابل كوبين ميه ونضع ألفراخ ونغلفهم وندخلهم الفرن لمدة ساعه مع المتابعه ولما بستوى نرفع ورقه التغليف علشان ناخد وش وتحمر وتحمر ونغرف باقي الارز وفوق الفراخ كما بالصوره وبالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق