الأحد، 11 مارس 2018

طريقه عمل اللانشون البيتي


طريقة عمل الانشون البيتى 
مقدم من الشيف نجوي إبراهيم 😊
المقادير:
ربع ك فراخ مخليه
4بيض
3معالق دقيق
3مربعات جبنه مثلثات اى نوع 
مكعب مرق دجاج 
بصله وفصين توم 
رشة لون طعام أو 3ملاعق ببريكا 
ملعقه كبيرة ماء+نص كوب زيت 
ملح وفلفل اسود 
الطريقة:
-يخلط الجميع ف الخلاط ماعدا الدقيق بعد مايخلط الخليط جيداً ننزل بالخليط في طبق كبير ونقلب عليه الدقيق جيدا 
وبعد ذلك نضعه ف ورق استريتش ونلفه حلزونى ونلفه بعد ذلك ف ورق اللامنيوم ونضعه على النار ف ماء حتى يغلى لمدة ساعة ونص وبعد ياخذ من الماء وتهدا حرارته ونضعه ف الثلاجه وبعد ان يجمد يخرج من الثلاجه ويقطع

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق