كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه :كنافة بالكريمه
مقدمه من : ناديه عيد
مده التحضير :20دقيقة
مده التسويه :25دقيقة
المكونات
نصف كيلو كنافه
كوب سمن
للكريمه
٢كوب لبن
٣ملاعق نشا
سكر حسب الرغبه
تمن كريمه لبانى
كوب قشطه
للسيرب
٢كوب سكر
كوب ونصف ماء
عصير ليمونه
الطريقه
الكنافة لازم تكون
في الفريزر اضربي الكنافة
في الكبه او فتتيها
بايدك وانزلي بكوب السمن
عليها لحد متشربيها
جيدا تحطي نصف الكميه
في الصنية واتغطي
عليها بايدك جيد جدا
تكوني محضرة الكريمة
النشا واللبن والسكر
حسب ماتحبي زي المهلبيه
تستوي علي النار
اول ماتلف معاكي انزلي
عليها ب تمن كريمة لباني
او نصف كوب من القشطه
وقلبيها جيدا
ونرجع للكنافه نضع الكريمه
في نصف الصنيه
وتفرديها بس تكون بعيده
عن حرف الصنيه علشان
متتحرقشي معاكي من الحروف انزلي ب الكنافه
الباقيه وافرديها علي الكريمه
بدون ضغط علشان
الكريمه متخرجشي تسويها
في فرن درجة حرارة180 تكوني عمله الشربات نضع السكر والماء وليمونه على النار مده خمس دقائق
وتقدم بألف هنا وشفا
اسم الوصفه :كنافة بالكريمه
مقدمه من : ناديه عيد
مده التحضير :20دقيقة
مده التسويه :25دقيقة
المكونات
نصف كيلو كنافه
كوب سمن
للكريمه
٢كوب لبن
٣ملاعق نشا
سكر حسب الرغبه
تمن كريمه لبانى
كوب قشطه
للسيرب
٢كوب سكر
كوب ونصف ماء
عصير ليمونه
الطريقه
الكنافة لازم تكون
في الفريزر اضربي الكنافة
في الكبه او فتتيها
بايدك وانزلي بكوب السمن
عليها لحد متشربيها
جيدا تحطي نصف الكميه
في الصنية واتغطي
عليها بايدك جيد جدا
تكوني محضرة الكريمة
النشا واللبن والسكر
حسب ماتحبي زي المهلبيه
تستوي علي النار
اول ماتلف معاكي انزلي
عليها ب تمن كريمة لباني
او نصف كوب من القشطه
وقلبيها جيدا
ونرجع للكنافه نضع الكريمه
في نصف الصنيه
وتفرديها بس تكون بعيده
عن حرف الصنيه علشان
متتحرقشي معاكي من الحروف انزلي ب الكنافه
الباقيه وافرديها علي الكريمه
بدون ضغط علشان
الكريمه متخرجشي تسويها
في فرن درجة حرارة180 تكوني عمله الشربات نضع السكر والماء وليمونه على النار مده خمس دقائق
وتقدم بألف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق