الأربعاء، 1 أغسطس 2018

ألذ طاجن باميه باللحمه الضانى من شيفنا الخلوق حسن كمال حسين

كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه:طاجن الباميه باللحمه الضانى
 مقدم من الشيف :حسن كمال حسين
 مدة التحضير:30دقيقة
مدة الطهى 25دقيقة

المكونات

نصف كيلو لحمه ضانى
نصف كيلو باميه
نصف كيلو طماطم
صلصه
بصل
ثوم
ملح
فلفل
كمون
بهارت
مكعب مرق
سمن
الطريقة:
- فى إناء على النار نضع سمن وثوم ونضع فيها الباميه ونقلبهم مع بعض جيدا
- ثم نضع عليهم ثوم وبصل ونقلبهم مع بعض جيد  جدا
- نسلق اللحم فى اناء على النار فى ماء مغلى نضع جزر وبصل وكرات وورق لورا وبهارات لحم وفلفل وملح وحبهان
- ثم نضع على الباميه الطماطم وصلصه الطماطم
- نضع عليها التوابل ملح وفلفل وبهارات وكمون ومكعب مرق
- نتركها تتسبك جيدا وعندما
ينضج اللحم  نضع اللحمه على الباميه
- نضع  الباميه واللحمه فى الطاجن
- ندخله الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
والف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق