السبت، 11 أغسطس 2018

السويسرول شيكولاته له طعم مميز من شيفتنا المتميزه أم عبدالله

كتبت عايده السحراوى
اسم الوصفه : سويسرول شيكولا
مقدم من      : ام عبدالله

مده التحضير : 20دقيقه
مده التسويه  : 35-30 دقيقه

 المكونات
٥بيضات
نصف معلقه صغيرة فانيليا
ربع كيلو سكر
معلقه كبيرة محسن جل
ربع كيلو دقيق
ملعقه كبيره كاكاو خام
باكو بيكنج بودر

الطريقه

ننزل بجميع المكونات على
بعضها ثم نقوم بخفقها جيدا
 وننزل بالدقيق عادي لا يكون
 شديد ثم ننزل  بالكاكاو الخام 
والبيكنج بودرونضرب مع تقليل
السرعه شويه حتى  يتجانس
ويعلى معانا ونفرد ورق زبده في
 الصاج او ورق ابيض والصاجه
 ده مقاس ٣٥×٣٠
ونصب فيه الاسبونج وندخله الفرن
على نار متوسطه ٢٢٠لمده من ٣٠ ل٣٥
 دقيقه ويطلع نتركه  يبرد وممكن
نقسمه اثنين وممكن نعمله زي
 ماهو ونفرده على ورقه كبيرة او
 مشمع كبير وندهنه كريمه ونلفه
واحده واحده ونقفل عليه المشمع
 وندخله الثلاجه حتى يتماسك
 ونطلعه نشطبه ونقطعه
 وبألف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق