الخميس، 6 سبتمبر 2018

نصائح ذهبيه لتسهيل حياتك المطبخيه مقدمه من الشيف المتالقه /كريمه على

مقدم من /كريمة علي .
فقره تهم ست البيت الشطوره .
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
نصائح زى العسل لكل ست بيت شطورة 😊😊
----------------------------------------

حطي نقطه زيت ع وش برطمان الصلصه عمرها م تعمل عفونه
عصير الجوافه عليه نص ليمونه ميخلهوش يسود
وانتي بتخزني الفراخ قطعي معاها شرايح ليمون ووحطيها بعد م تصفي كويس ف كيس التخزين
حبه خل ف مياه غسيل المواعين بتفرق كتير بتمنع التصاق الصابون ووبتنضف وتطهر وتلمع المواعين
فصين توم ع البسله بتغير الطعم تماما للاحلي
للأحتفاظ بالخضره وقت اكتر حطي معلقه واقفلي الكيس ككويس بعد م تفضي منه الهوا بيعد مده اطول
الليمون لفي كل ليمونه ف ورق فويل او ورق جرنان وحطيهم بعلبه ببعد مده طويله
بعد م تتبلي البانيه حطيه بالبقسماط وع الفريزر نص ساعه حيتماسك معاكي مش حيفك ابدا
لو عندك كاتيل استالس اغلي ف مياه وملح ليمون حينضف ويبقي بيلمع
اللحمه مش بيتحطلها ملح الا ف االاخر نص معلقه سكر لو اللحمه عجوزه بتساعد عالتسويه بسرعه 🙋🏼
شوحي الفراخ بملح وفلفل قبل م تضيفي مياه الشربه بتفرق جدا ف الطعم 🙈🙈🙈
حطي ع عصير الليمون ربع كوبايه لبن بيبقي تحفه بجد
الطماطم بعد م تتعمل بالخلاط بتصفي من القشر والتفل
للتخلص من اي دهون ع البوتجاز كربانوتو وملح ليمون وخل بتشيل اي دهووون
لو مش عاوزه الكفته تكش منك معلقه بقسماط ونص معلقه بيكنج بودر عليها.
كتبت بواسطة ام ميدو

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق